Plåtslagare

Göteborg

Alingsås Plåt och Ventilation
Alingsås Plåt & Ventilation bedriver en verksamhet som går ut på att ge kunder arbeten och produkter inom plåt och ventilation av högsta kvalitet. Vi utför alla olika typer av arbeten inom plåt, stål, ventilation och plast. Bolaget grundades år 2004 och idag är vi ett härligt team på tre anställda.
År 2021 blev vi en del av ISAB Ventilation AB som är ett entreprenörsdrivet tillväxtföretag som erbjuder energi och miljöoptimerade ventilationsrenoveringar, samt ventilationsservice under pågående drift. Vi på Alingsås Plåt &Ventilation är stolta över att dela ISAB Ventilations värderingar som efterlevs av hela ISAB koncernen vilket är – Långsiktighet, Prestation och Kundfokus som ligger till grund för vårt arbete. Det går i linje med vår framgång som byggs på vår vilja att alltid eftersträva långsiktiga relationer med våra medarbetare, kunder och partners.

Om tjänsten
I rollen som installatör kommer du bland annat att jobba med legoarbeten, montera ventilation och serva ventilation. Även arbetsuppgifter som tillverkning av diverse detaljer som maskinskydd, fläktbyten och lagerbyten är vanligt förekommande. Att arbeta som installatör hos oss på Alingsås Plåt & Ventilation innebär att du kommer arbeta nära dina kollegor och därav ser vi som fördelaktigt att du besitter en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team. Det kommer även uppkomma tillfällen där självständigt arbete krävs och där ser vi gärna att du inte har några problem med att vara självgående i din roll som installatör. För att trivas i rollen är det också viktigt att du har ett intresse för problemlösning och att du är lösningsorienterad.
Vi utgår alltid från verkstaden i Alingsås och jobbar i Göteborg med omnejd.

Din profil
Vi söker dig som är en positiv och målinriktad person som ständigt strävar att efterlämna ett gott arbete. Det är viktigt att du som person är prestigelös och duktig på att ta eget ansvar. Vi ser gärna att du även trivs att arbeta med varierande, utmanande och spännande arbetsuppgifter. Meriterande är om du tidigare har arbetat med någon typ av svetsning.
Ytterligare kvalifikationer
– B-körkort
– Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
– Två års erfarenhet inom ventilation, plåtslageri och tillverkning
– Meriterande är om du har svetskompetens

Vad händer nu?
Känner du att det här är en roll för dig? Sök tjänsten via formuläret nedan!

 

Ansök nu

Berätta lite om dig själv