Projektledare- HVAC

Göteborg

Om ISAB Marine
ISAB Marine AB erbjuder energieffektiva marina ventilationssystem inom sjöfarts- och kryssningsindustrin. Vår ambition är att skapa bättre inomhusmiljö för marina applikationer med åtgärder inom ventilation, energieffektivitet, relining av avloppssystem och VVS.
ISAB Marine AB ingår i ISAB Group-koncernen som är verksamma inom Energi, Ventilation samt Rörinfodring och Spoltjänster. På ISAB är vi stolta över våra värderingar; kundfokus, prestation och långsiktighet som efterlevs av hela koncernen. Det är genom våra värderingar vi når vår mission som handlar om att jobba för en bättre värld genom att tänka långsiktigt i våra tjänsteerbjudanden.
Personalen är vår viktigaste resurs och av den anledningen jobbar vi ständigt för att våra anställda trivs, stimuleras och utbildas för att med rätt verktyg kunna uppfylla och jobba efter våra värderingar; kundfokus, prestation och långsiktighet.

Om tjänsten
Som projektledare på ISAB Marine kommer du att ha det övergripande ansvaret för leveranser, säkerställa att projekt följer tidsplaner samt att arbetet håller sig inom de ekonomiska ramarna. I rollen som projektledare är det viktigt att du vill sträva efter att uppnå bästa affärsmässiga resultat, vilket du bland annat gör genom att aktivt övervaka projektet ekonomiska hälsa och genomföra efterkalkyler när det behövs.
Dagliga arbetsuppgifter kommer innebära planera och leda arbetsinsatserna för våra team och underentreprenörer. Du kommer också ha ansvar över att upprätthålla projektbudgetar, tidsplaner samt att hantera kommunikationen med våra kunder och leverantörer. Dessutom kommer du att vara involverad i upphandling och inköp till projektet.
Resor förekommer då stora delar av världen är vår arbetsplats, men du kommer att utgå från vårt kontor som ligger i Mölndal.

Din profil
I rollen som projektledare hos ISAB Marine är du en viktig grundsten till bolagets utveckling och expansion. Av den anledningen söker vi dig som är driven, resultatorienterad och redo för att ta dig an nya utmaningar för att bidra till organisationens framgång. Du har ett affärstänk och en god förståelse för verksamheten. Vi lägger stor vikt vid att du är en kommunikativ och tillmötesgående person som besitter en god förmåga att arbeta strukturerat.

Körkort: B fodras
Lön: Heltid, fast månadslön
Språkkunskaper: Flytande svenska och flytande engelska
Kompetens: Teknisk högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande och god teknisk kompetence (gärna HVAC)
Relevant arbetserfarenhet: Relevanta yrkeserfarenheter inom området krävs
Ansökan via e-post info@isabgroup.se eller via formuläret nedan

 

Ansök nu

Berätta lite om dig själv