Spolbilschaufför

Staffanstorp

Om ISAB Rörinfodring Syd
ISAB Rörinfodring Syd är ett expansivt företag som verkat i Skåneregion sedan 2010 och i dagsläget är vi 25 medarbetare. Just nu söker vi en spoltekniker till vårt team som vill vara en del av vår fortsatta tillväxtresa!
På ISAB Rörinfodring Syd är vi stolta över våra värderingar som efterlevs av hela ISAB koncernen; Kundfokus, Prestation och Långsiktighet, som ligger till grund för vårt arbete. Det går i linje med vår framgång som byggs på vår vilja att alltid eftersträva långsiktiga relationer med våra medarbetare, kunder och partners. Personalen är vår viktigaste resurs och vi satsar mycket på vidareutbildning, arbetsmiljö och personaltrivsel.

Om tjänsten
Rollen som spoltekniker innebär arbetsuppgifter kopplade till spol, mekanisk rensning, film & felsökning av avloppssystem, där problemlösning åt kund sker dagligen. Du kommer i denna roll ingå i ett erfaret och sammansvetsat team. Vi söker därför en person med tidigare erfarenhet från yrket och som är ansvarstagande, självständig och noggrann samt drivs av både personlig och teknisk utveckling.

Din profil
Vår framgång bygger på samarbetet med varandra, våra kunder samt vårt arbete med kvalité och teknik. Av den anledningen är det viktigt att du är en riktig lagspelare, drivs av både personlig och teknisk utveckling samt vill åstadkomma hög kvalité på utfört arbete. Rollen innebär daglig kontakt med kunder och leverantörer vilket förutsätter att du är serviceinriktad och kommunikativ. För oss är det även viktigt att du kan identifiera dig med våra värderingar som genomsyrar hela organisationen; Kundfokus, Prestation och Långsiktighet.
Vill du vara med på vår tillväxtresa mot att bli marknadsledande i Skåneregion inom våra kompetensområden? Sök då rollen som spoltekniker hos oss!

 

Tidigare erfarenhet: Krävs
Körkort: Manuellt B-körkort fodras, BE-körkort är meriterande
Lön: Heltid, fast månadslön
Kompetens: Relining, VVS, hantverkare
Meriterande: STVF-filmning
Ansökan via e-post: info@isabgroup.se

Ansök nu

Berätta lite om dig själv