Teknisk säljare

Flera regioner

Om ISAB Energi
ISAB Energi AB startade 1 Mars 2023 med inriktning energibesparande åtgärder inom solceller, hybridpaneler och värmepumpar. Under resans gång har vi tagit fram ett erbjudande med fokus på batterilager, snabbladdning och solceller för både större och mindre projekt. ISAB Energi är nu en helhetsleverantör inom energibesparing som förser fastigheter, lantbruk och industrier med de bästa energilösningarna på marknaden. Vi står inför en stor marknadsökning gällande framförallt BESS i Sverige och söker därav tekniskt kunniga Region Säljare som vill vara med på vår resa!

ISAB Energi AB ingår i ISAB Group-koncernen som är verksamma inom Energi, Ventilation samt Rörinfodring och Spoltjänster. På ISAB är vi stolta över våra värderingar; kundfokus, prestation och långsiktighet som efterlevs av hela koncernen. Det är genom våra värderingar vi når vår mission som handlar om att jobba för en bättre värld genom att tänka långsiktigt i våra tjänsteerbjudanden.
Personalen är vår viktigaste resurs och av den anledningen jobbar vi ständigt för att våra anställda trivs, stimuleras och utbildas för att med rätt verktyg kunna uppfylla och jobba efter våra värderingar; kundfokus, prestation och långsiktighet.

Om tjänsten
I rollen som teknisk säljare kommer du att ansvara för kund- och säljarbetet inom din region, där även budgetansvar tillkommer. Att jobba med kundbearbetning och vara en teknisk rådgivare för våra kunder, är vanligt förekommande arbetsuppgifter i rollen. Du kommer även att kalkylera och ta fram offerter, driva kampanjer och delta på olika typer av mässor för att skapa nya och upprätthålla nuvarande kundrelationer. Vi som driver ISAB Energi har mångårig erfarenhet av energiprojekt och kommer stötta dig under resans gång.
Regionerna som vi söker Tekniska säljare för är: Göteborg, Växjö, Jönköping, Stockholm, Sundsvall och Luleå. Kontor finns i Göteborg som du har tillgång till, annars utgår du hemifrån.
I tjänsten är det vanligt att resor och övernattning förekommer.

Din profil
För att trivas i rollen som teknisk säljare är du en målmedveten, drivande och ansvarstagande person som har ett intresse för vår teknik och affärsidé. Vi ser att du är en social och utåtriktad person som besitter en god kommunikationsförmåga som har lätt för att integrera med andra människor. Det är även av stor vikt att du kan identifiera dig med våra värderingar; kundfokus, prestation och långsiktighet.

Körkort: B fodras
Lön: Heltid, fast månadslön med resultatinriktad del.
Språkkunskaper: Flytande svenska, önskvärt att bemästra det engelska språket
Ansökan via e-post: via ansökningsformuläret nedan eller maila info@isabgroup.se
Kompetens: Tekniks utbildning (exempelvis energiingenjör)
Relevant arbetserfarenhet: meriterande är; B2B försäljning, energibesparing, batterilösningar BESS, solceller och fordonsladdning

Ansök nu

Berätta lite om dig själv