Avloppsrensning Göteborg

Behöver du hjälp med avloppsrensning i Göteborg?

Problem med avloppet kan komma plötsligt. Men för att minska risken att det blir stopp bör man undersöka rören och ledningarna då och då, oavsett om man upplever problem eller inte. Med vår undersökningsmetod kan vi ge dig klara besked och förslag på eventuella åtgärder. Vi både filmar, felsöker och lokaliserar vad som behöver åtgärdas. Vi på ISAB är experter på avloppsrensning i Göteborg och har många års erfarenhet.

 En vanlig anledning till att man får stopp i avloppet i exempelvis köket är att det ofta samlas en stor mängd fett och annan smuts i rören. Märker man att det börjar bli stopp kan det vara dags för en avloppsrensning, men småsaker man kan göra själv för att minska risken är att torka av tallrikar, stekpannor och liknande med hushållspapper innan man börja diska. Det medför att mängden fett som hamnar i rören minskar avsevärt. Ett annat tips är att alltid diska med varmt vatten. Det gör att fettet i rören löses upp lite mer än vid kallt vatten.

Isab hjälper dig med avloppsrensning i Göteborg

Man kan även behöva utföra en avloppsrensning i badrummets rör och ledningar. Det krävs inte speciellt mycket för att det ska bli stopp i antingen duschen, toaletten eller i handfatet. Dels kan det bero på hår som blockerar själva avloppet i duschen, men även på grund av för mycket papper i toaletten. Båda incidenterna orsakar ett stopp i avloppet som då kan behöva åtgärdas med en avloppsrensning. Kontakta oss i Göteborg om du behöver hjälp så ser vi till att lösa ditt problem.

 Stopp i avloppen i badrum är relativt vanligt och händer alla förr eller senare. Därför är det bra att utföra regelbundna inspektioner för att minimera risken. Men det finns små saker man kan göra för att förebygga stopp i avloppen. I toaletten till exempel bör man ej spola ner saker som inte går att lösas upp. Exempel på det kan vara tops, bindor och liknande. Man bör inte heller spola ner för stor mängd toalettpapper på samma gång. Spola då hellre ner papper i omgångar. Ett annat tips på hur man förebygger stopp i avloppet är att rengöra det ofta. Man kan med fördel använda rengöringsmedel i exempelvis toaletten regelbundet och alltid tänka en extra gång på vad man spolar ner, både i toaletten och i diskhon.

 Det finns flera sätt att utföra en avloppsrensning på. Ett effektivt sätt är avloppsspolning, där man använder sig av hetvattenspolning. Det är en kraftfull metod som rensar bort den mesta smutsen och avlagringarna i rörledningarna. Detta görs utan kemikalier så rören inte skadas. En avloppsspolning kallas även för stamspolning.

ISAB är certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Våra kundanpassade lösningar sker med minimal miljöpåverkan och påverkar de som bor i eller använder fastigheten så lite som möjligt. Vi vill att våra kunder skall se oss som en partner. Företagets mission är att bidra till en bättre värld genom att tänka långsiktigt och hållbart. Vi sätter miljön främst, värnar om våra kunder och medarbetare, håller det vi lovar och är proffs på det vi gör.