Energi- och miljöoptimerade
ventilationsåtgärder under
pågående drift

Entreprenad

Vi är en komplett ventilationspartner som gärna tar ansvar för hela ombyggnaden vid byte eller komplettering av ventilationssystem. Vårt mål i varje projekt är att arbetet ska ske med så lite störningar som möjligt för dem som bor eller arbetar i lokalerna.

Genom att energieffektivisera ventilationen i fastigheter kan det göras stora kostnadsbesparingar. Efter 25 år i branschen har vi samlat på oss kunskap och erfarenheter för att ta fram en åtgärdsplan som passar för varje specifik fastighet för att sänka energi- och underhållskostnader och samtidigt skapa ett bättre och jämnare inomhusklimat. Vi energieffektiviserar alltifrån hyres- och bostadsrättsföreningar, kommersiella fastigheter och industrilokaler.

Vi tar ansvar för hela processen från början till slut, såsom projektering, myndighetskontakter, arbetsmiljö, hyresgästdialog, underentreprenörer, utförande och garantiservice.

Service och underhåll

Vårt affärsområde service och underhåll har sedan en lång tid tillbaka varit specialiserat på ventilationstjänster inom rengöring, service, OVK-åtgärder, fläktbyten och injustering av ventilationssystem. 

Genom att underhålla ventilationssystemen minskar risken för att större problem uppstår och livstiden på system förlängs.

Projektering

Vi är med er genom hela projektcykeln – från planering och design till installation och underhåll. Vår projekteringsavdelning säkerställer att allt flyter smidigt och att ni får ett förstklassigt resultat i tid.

Vi förstår att varje projekt har unika krav och utmaningar. Därför anpassar vi våra lösningar efter era specifika behov och budget för att säkerställa optimal prestanda och effektivitet. Våra lösningar fokuserar på att uppnå bästa möjliga luftkvalitet samtidigt som vi minimerar energiförbrukningen. Vi strävar alltid efter att skapa hållbara och miljövänliga lösningar.

Processventilation

Vår avdelning för processventilation är specialister på skräddarsydda lösningar i olika industriella miljöer.

Vårt erfarna team erbjuder ett brett utbud av tjänster inom processventilation som möter de unika behoven i er verksamhet. Vi erbjuder bland annat 

industriventilation, svetsning, byggplåt, måttanpassning, plastventilation och maskin och påkörningsskydd.

Byggservice

Vår byggserviceavdelning utför alltifrån mindre servicearbeten till större ombyggnationer åt både professionella beställare och privatpersoner. Genom att ha en egen avdelning för byggservice kan vi snabbt tillhandahålla hjälp med kalkylering, projektering och utförande av byggarbeten även på våra ventilationsentreprenader.

Vår byggserviceavdelning består av ett team av skickliga och erfarna yrkesmän. Oavsett om det handlar om nybyggnation, renovering eller tillbyggnad, har vi den kunskap och kompetens som krävs för att genomföra projektet på bästa sätt. Vi förstår att varje byggprojekt är unikt. Därför tar vi oss tid att lyssna på dina önskemål och behov för att skapa en lösning som är perfekt anpassad efter just dina visioner.

Kanaltätning

Läckande ventilationskanaler är ett vanligt problem som bidrar till onödiga uppvärmningskostnader och försämrad inomhusluft. Läckor i ett ventilationssystem är en vanlig anledning till att ventilationen i en byggnad inte fungerar, vilket kan leda till en underkänd OVK.

Vi tätar dina ventilationkanaler inifrån med den senaste tekniken, vilket innebär att de befintliga ventilationssystemet inte behöver rivas. Kanaltätning innebär att ett foder fyllt med kompositmaterial förs in i ventilationskanalen, blåses upp och härdar, vilket bildar en ny tät kanal på insidan. Materialet är flexibelt och klarar olika börjar och övergångar i alla typer av ventilationssystem.

Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001, och ISO 45001. ISO 9001 fokuserar på kvalitetsledning och ISO 14001 fokuserar på miljöledning. ISO 45001 är en standard för ledningssystem som ska uppfylla särskilda krav för systematiskt arbetsmiljöarbete.

Kontakta oss

Använd kontaktformuläret nedan så ser vi till att du kommer i kontakt med rätt person!

(Vi arbetar endast med professionella beställare t.ex. BRF:er och fastighetsägare)

Våra bolag inom ventilation