Karriär på ISAB Group

Spolbilschaufför i Göteborg

Intresserad av ett nytt jobb som spolbilschaufför?
Välkommen att bli en del av vårt härliga team!
ISAB Rörinfodring Väst är ett expansivt företag som vuxit snabbt i Göteborgsregionen sedan 2015. Just nu söker vi spolbilschaufför som vill vara en del av vår fortsatta tillväxtresa! Vi är i dagsläget drygt 30 medarbetare, uppdelade på filialerna i Göteborg och Halmstad. Vår framgång bygger på samarbetet med varandra, våra kunder samt vårt arbete med kvalité och teknik.

ISAB Rörinfodrings kärnverksamhet har från början varit Infodring av avloppsrör genom en teknik som kallas rörinfodring. I början på 2021 utökade vi våra tjänster med ytterligare ett affärsområde – Spol & Tv-inspektion. Efterfrågan har sedan dess varit stor så vi ser nu fram emot att utöka spolgruppen med ytterligare en lagspelare!

Om rollen:
Rollen som spoltekniker innebär arbetsuppgifter kopplade till spol, film & felsökning av avloppssystem, där problemlösning åt kund sker dagligen.
Du kommer i denna roll ingå i ett erfaret och sammansvetsat team där du får en gedigen upplärningsperiod med målsättningen att bli självständig på sikt. Vi söker därför en person som är ansvarstagande, självständig och noggrann samt drivs av både personlig och teknisk utveckling.
Rollen innebär daglig kontakt med kunder och leverantörer vilket förutsätter att du är serviceinriktad och kommunikativ. Vi ser helheten i varje uppdrag där vi alltid satsar på högsta kvalité.
Tidigare erfarenhet är inget krav men meriterande. Vi söker en person som vill lära sig arbetet och växa in i gruppen.

Vi ser gärna att du kan identifiera dig med våra värderingar som genomsyrar hela organisationen:
• Kvalité
• Prestation
• Kundfokus

Personalen är vår viktigaste resurs och vi satsar mycket på vidareutbildning, arbetsmiljö och personaltrivsel. Hos oss erbjuder vi ett generöst friskvårdbidrag, sjukförsäkring och ett flertal medarbetaraktiviteter varje år.

Vill du vara en del av vår tillväxtresa mot att bli marknadsledande i Göteborgsregionen inom våra kompetensområden?
Sök rollen som spolbilschaufför hos oss!

Körkort: B fordras C meriterande
Lön: Heltid, fast månadslön
Sista ansökningsdag: 20/11
Ansökan via e-post: info@isabgroup.se

Kontakta oss

Använd kontaktformuläret nedan så ser vi till att du kommer i kontakt med rätt person!

(Vi arbetar endast med professionella beställare t.ex. BRF:er och fastighetsägare)