Certifierad ventilationsrengörare

Göteborg

ISAB Ventilation Väst
ISAB Ventilation är ett dotterbolag till ISAB Group med huvudkontor i Mölndal. Vi är ett entreprenörsdrivet tillväxtföretag som erbjuder energi och miljöoptimerade ventilationsrenoveringar samt ventilationsservice under pågående drift. ISAB Ventilation är idag ca 40 anställda på företaget. Vi är stolta över våra värderingar som efterlevs av hela ISAB koncernen – prestation, långsiktighet och kundfokus som ligger till grund för vårt arbete. Det går i linje med vår framgång som byggs på vår vilja att alltid eftersträva långsiktiga relationer med våra medarbetare, kunder och partners. Hos oss är personalen vår viktigaste resurs och just därför satsar vi mycket på utbildning, arbetsmiljö och personaltrivsel.

Om tjänsten
Vi söker nu en Certifierad Ventilationsrengörare som vill vara en del av vårt härliga gäng på ISAB. Som ventilationsrengörare ser vi att du har 5 års erfarenhet inom branschen och en god förståelse för hur luftens kvalité påverkar byggnaders inre miljö. På ISAB Ventilation jobbar vi långsiktigt med både stora och små fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Våra kundanpassade ventilationslösningar sker med minimal miljöpåverkan och påverkar de som bor i eller använder fastigheten så lite som möjligt. Vi på ISAB ser gärna att våra anställda vill vara med och bidra till företagets fortsatta utveckling.

Din Profil
För att lyckas i rollen är du driven, utvecklingsorienterad, strukturerad och kommunikativ. Eftersom du kommer arbeta tillsammans med härliga kollegor, möta kunder och leverantörer är det viktigt att du är social och har en god samarbetsförmåga. Vi ser också att det är av stor vikt att du är serviceinriktad och kan skapa förtroende till både våra kunder och leverantörer.

Ytterligare kvalifikationer:
• Eftergymnasial utbildning, eller likvärdig erfarenhet med inriktning ventilation
• Erfarenhet av montering, service och rengöring av ventilationssystem
• Certifierad ventilationsrengörare nivå K
• 5 års erfarenhet i branschen
• B-körkort

Ansök nu

Berätta lite om dig själv