Injusterare

Göteborg

ISAB Ventilation Väst
ISAB Ventilation är ett dotterbolag till ISAB Group med huvudkontor i Mölndal. Vi är ett entreprenörsdrivet tillväxtföretag som erbjuder energi och miljöoptimerade ventilationsrenoveringar samt ventilationsservice under pågående drift. ISAB Ventilation har funnits i 20 år och idag är vi ca 50 anställda på företaget.
På ISAB Ventilation är vi stolta över våra värderingar som efterlevs av hela ISAB koncernen – Långsiktighet, Prestation och Kundfokus som ligger till grund för vårt arbete. Det går i linje med vår framgång som byggs på vår vilja att alltid eftersträva långsiktiga relationer med våra medarbetare, kunder och partners. Hos oss är personalen vår viktigaste resurs och just därför satsar vi mycket på utbildning, arbetsmiljö och personaltrivsel.

Om tjänsten
Vi söker nu injusteringstekniker som vill vara en del av vårt härliga gäng på ISAB. Som injusteringstekniker hos oss kommer du att delta i planering och genomförande av injusteringsprojekt, hantera utredningar och felsökningar inom ventilationssystem och därmed arbeta nära projektledare för att åstadkomma effektiv logistik och planering. Utöver detta kommer även dina arbetsuppgifter att inkludera ljud- och flödesutredningar samt skriva rapporter för att presentera lösningar och analyser till kunder.
På ISAB Ventilation jobbar vi långsiktigt med både stora och små fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Våra kundanpassade ventilationslösningar sker med minimal miljöpåverkan och påverkar de som bor i eller använder fastigheten så lite som möjligt. Vi på ISAB ser gärna att våra anställda vill vara med och bidra till företagets fortsatta utveckling.

Din profil
För att lyckas i rollen som injusteringstekniker ser vi att du har en god teknisk förståelse och en förmåga att identifiera och lösa tekniska problem. Du ska vara en person som är noggrann och uppmärksam på detaljer, för att kunna säkerställas att allt är korrekt justerat.
Eftersom du kommer arbeta tillsammans med härliga kollegor, möta kunder och leverantörer är det viktigt att du är social och har en god samarbetsförmåga. Vi ser också att det är av stor vikt att du är serviceinriktad och kan skapa förtroende till både våra kunder och leverantörer.

Ytterligare kvalifikationer:
• Eftergymnasial utbildning, eller likvärdig erfarenhet med inriktning ventilation
• Meriterande är om du är certifierad injusteringstekniker eller behörig OVK-Kontrollant
• 3-5 års erfarenhet i branschen
• B-körkort

Ansök nu

Berätta lite om dig själv