ISAB Marine erbjuder energieffektiva marina ventilationssystem inom sjöfarts- och kryssningsindustrin

HVAC

Värme, ventilation och luftkonditionering (HVAC) är tekniken för miljökomfort inomhus och i fordon. Att underhålla dessa system kan resultera i bättre inomhusmiljö, energieffektivitet och ekonomiska fördelar.

ISAB Marine tillhandahåller en helhetslösning inom VVS, inklusive service och underhåll, design av ventilationssystem, ombyggnadsarbeten, automatisering av ventilationssystem och reservdelsförsörjning. Vi värdesätter högkvalitativa produkter, leveranssäkerhet och miljöansvar när vi möter våra kunders behov. Vår huvudsakliga verksamhet är att göra mindre ombyggnadsarbeten där vi lägger stor vikt vid hög kvalitet och energieffektivitet.

Konsultation

Med över 20 års kunskap om ventilation, energieffektivitet, relining av avloppssystem och VVS, är vår ambition att skapa en bättre inomhusmiljö ombord på fartygen.

Varje projekt inleds med en konsultation, som består av en noggrann inspektion av ventilationssystemets nuvarande skick. Efter konsultationen föreslår vi vilka åtgärder som behöver vidtas och hur vi kan tillhandahålla våra tjänster utifrån kundens behov.

Kontakta oss

Använd kontaktformuläret nedan så ser vi till att du kommer i kontakt med rätt person!

(Vi arbetar endast med professionella beställare t.ex. BRF:er och fastighetsägare)

Våra bolag inom marine