Relining i Lund

Ordet relining är ett gemensamt ord för renovering av rörsystem, även kallat rörförnying.

Vi på ISAB använder oss av ”strump-metoden” vid avloppsreparationer. Det är en reliningsmetod som bygger på att flexibla foder impregneras med flytande härdplast och förs sedan in i den gamla ledningen med hjälp av tryckluft. Det gamla röret fungerar som en gjutform när det impregnerade fodret, efter en tid, härdar.

 

Våra tjänster inom rörinfodring

INSPEKTION

RELINING

UNDERHÅLLSSPOLNING

KANALTÄTNING

Behöver du hjälp med relining i Lund?

ISAB är certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Våra kundanpassade lösningar sker med minimal miljöpåverkan och påverkar de som bor i eller använder fastigheten så lite som möjligt. Vi vill att våra kunder skall se oss som en partner. Företagets mission är att bidra till en bättre värld genom att tänka långsiktigt och hållbart. Vi sätter miljön främst, värnar om våra kunder och medarbetare, håller det vi lovar och är proffs på det vi gör.

Vi renoverar därmed inte enbart stammarna vid en avloppsrenovering, utan även grenanslutningar, grenrör och bottenplattor i Halmstad. Vi erbjuder kompletterande tjänster för läckande avloppssystem och ventilationskanaler då vi även filmar och spolar avlopp, via en så kallad kamerainspektion, samt tätar ventilationskanaler. De som använder byggnaden kan bo kvar under hela processen, med minimala störningar.

Isab hjälper dig med Relining i Lund

Med hjälp av rörinfodring skapar vi nya avloppsrör och ventilationskanaler inuti de gamla. Det betyder att resultatet blir självbärande och fogfria rör, med egenskaper motsvarande konventionella rör. Vår teknik inom relining säkerställer att röret får en jämn tjocklek genom hela systemet. Att utföra relining är det bästa alternativet till stamrenovering i Halmstad och vår metod gör det möjligt att skapa nya avloppsrör i ett slitet avloppssystem. Vi använder marknadens enda metod där fogfria och självbärande rör skapas i hela ledningssystemet.

 Efter en relning, eller avloppsrenovering minskar risken för driftstörningar på grund av att ytan är fogfri och har en jämn inre diameter som gör att vattenflödet blir jämnt i hela systemet. Röret är hållbart och motståndskraftigt mot nya avlagringar. Dessutom är rören efter vår relining i Halmstad självbärande och därmed oberoende av de gamla rörens kvalitet.

 Det finns många fördelar med en renovering i form av relining jämfört med andra alternativ. Vi en relining kan man bo kvar under själva arbetet och det går relativt fort vilket gör att störmomenten för dig som bor där är relativt få. Dessutom förblir badrummets tätskikt orört. Om du behöver hjälp med relining i Halmstad bör du kontakta oss redan idag. Det kan bli både dyrt och omständligt att vänta om man misstänker att man är i behov av en renovering för sina rörsystem.

Kontakta oss

Använd kontaktformuläret nedan så ser vi till att du kommer i kontakt med rätt person!

(Vi arbetar endast med professionella beställare t.ex. BRF:er och fastighetsägare)