Ventilationskontroll Borås

Ventilationen i en fastighet måste fungera. Vi utför allt från reparation, service på aggregat, filterbyten, rondering till periodiskt underhåll och obligatorisk ventilationskontroll.

Obligatorisk ventilationskontroll, eller OVK-besiktning som det också kallas, är en självklarhet i underhållet av en fastighet. Syftet med en OVK-besiktning är att förbättra inomhusmiljön för alla som vistas i fastigheten. Detta gör man genom regelbundna kontroller av ventilationssystem, en OVK är också viktig att göra för att undvika skador till följd av fukt och mögel.

 

Vi hjälper fastightesbolag och Brf:er med ventilationskontroller.

Behöver ni hjälp med att utföra OVK besiktningar i era fastigheter i Borås? Vi på ISAB har kvalificerad och erfaren personal. Kontakta oss idag!

ISAB är certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Våra kundanpassade lösningar sker med minimal miljöpåverkan och påverkar de som bor i eller använder fastigheten så lite som möjligt. Vi vill att våra kunder skall se oss som en partner. Företagets mission är att bidra till en bättre värld genom att tänka långsiktigt och hållbart. Vi sätter miljön främst, värnar om våra kunder och medarbetare, håller det vi lovar och är proffs på det vi gör.